Μαθήματα Φλάουτου

Αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών από την Ελλάδα & το εξωτερικό

Το φλάουτο είναι ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ο ρόλος του στα πνευστά, είναι ανάλογος του βιολιού στα έγχορδα. Έχει τεράστιες ερμηνευτικές δυνατότητες, καθώς και ευρύτατο φάσμα διαφορετικών στυλ που μπορεί να αποδώσει (από κλασική μουσική, μέχρι pop, rock, blues, jazz, λαϊκά, παραδοσιακά κλπ).

Οι  σπουδές Φλάουτου, αρχίζουν στην ηλικία των 9 ή 10 ετών ή σε μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ για τα μικρότερα παιδιά, που επιθυμούν να προσεγγίσουν τα πνευστά, προσφέρεται η εκμάθηση φλογέρας.

Οι σπουδαστές Φλάουτου, μαθαίνουν τη διαφραγματική αναπνοή και τη διαμόρφωση στόματος & χειλιών, ώστε να διοχετεύουν σωστά και με την απαιτούμενη πίεση τον αέρα στον ηχητικό σωλήνα.

Σε όλα αυτά εξασκούνται μελετώντας ανάλογες τεχνικές ασκήσεις, αλλά και ευχάριστα κομμάτια για κάθε επίπεδο σπουδών, αφού το φλάουτο έχει μεγάλο ρεπερτόριο.

Όταν οι μαθητές ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών του οργάνου (όργανο και θεωρητικά) μπορούν να αποκτήσουν τίτλο σπουδών αναγνωρισμένο από το κράτος ΠΤΥΧΙΟ-ΔΙΠΛΩΜΑ. Το ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΦΕΚ: 4092/Β/07.09.2021)

Οι μαθητές μας μπορούν παράλληλα να αποκτήσουν πτυχία από την Αγγλία δίνοντας εξετάσεις σε Άγγλους εξεταστές από το Trinity College of London.

Τα μαθήματα είναι ατομικά και γίνονται σε καλαίσθητες αίθουσες διδασκαλίας, άριστα εξοπλισμένες.

Το ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ διαθέτει μια ομάδα επίλεκτων καθηγητών η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές και παρέχοντας τα εφόδια για μια λαμπρή σταδιοδρομία.