Καθηγητές

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε στο δυναμικό του ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ τους εξής καθηγητές

Image
Πιάνο - Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Σολίστ και καθηγήτρια πιάνου με λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και το Παρίσι, διδάσκει κλασικό πιάνο και είναι η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.
Image
Κλασική, Ακουστική & Ηλεκτρική Κιθάρα
Διδάσκει κυρίως κλασική κιθάρα και οι μαθητές του έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Σολίστας, εισηγητής και καθηγητής σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα.
Image
Μονωδός, Τενόρος
Ο Ιωάννης Μπρίτσας διδάσκει κλασικό, σύγχρονο και μοντέρνο τραγούδι. Λαμβάνει τακτικά μέρος σε παραστάσεις όπερας, μιούζικαλ και live εμφανίσεις.
Image
Μαθήματα βιολιού, μουσική δωματίου, θεωρητικά και προετοιμασία για τις εισαγωγικές και τις κατατακτήριες εξετάσεις στα μουσικά σχολεία.
Image
Σαξόφωνο
Ο Gabriele Milozzi είναι καθηγητής σαξοφώνου με πολλές εμφανίσεις σε τζαζ φεστιβάλ και τζαζ κλαμπ Ελλάδα και το εξωτερικό.
Image
Ντραμς - Ρυθμικό Σολφέζ
Ντράμερ με πολλές εμφανίσεις, συναυλίες σε γνωστά σχήματα της μουσικής σκηνής.
Image
Διδάσκει μπουζούκι, μπαγλαμά, τζουρά
Αξιόλογος σολίστ του μπουζουκιού με αμέτρητες εμφανίσεις, συναυλίες και συνεργασίες.
Image
Με πολλές εμφανίσεις σε συναυλίες και εκδηλώσεις καθηγήτρια Ελληνικού Ωδείου διδάσκει φλάουτο και φλογέρα.
Image
Κρουστά και Ντραμς! Παραδοσιακά κρουστά.
Αναγνωρισμένος μουσικός κρουστών, ντράμερ με σπουδαίες συνεργασίες, καθηγητής μοντέρνων και παραδοσιακών κρουστών από το 1998.
Image
Θεατρικό Παιχνίδι
Έχει σκηνοθετήσει, πάνω από 23 θεατρικές δουλειές και έχει συνεχόμενες παρουσιάσεις (θεατρικού παιχνιδιού, σκετς, μικρών ιστοριών, θεατρικών δρώμενων κ.ά.) σε σχολεία, Δήμους και άλλους φορείς.
Image
Βιολοντσέλο - Βυζαντινή μουσική
Τσελίστας από τους γνωστότερους της γενιάς του μέλος σε πολλές ορχήστρες και με συμμετοχές στις συναυλίες του Σπανουδάκη κ.ά. Διδάσκει βιολοντσέλο, Μουσική Δωματίου, Βυζαντινή μουσική.
Image
O Άγγελος Κουλούρης διδάσκει κοντραμπάσο. Αποτελεί σταθερό μέλος της Ορχήστρας και Μαντολινάτας Ελλάδος και της ορχήστρας νυκτών mandolinARTE.
Image
Μουσική Προπαιδεία
Βιωματικό εργαστήριο μουσικής για παιδιά 4-8 χρονών...
Image
Κλασικό, Μοντέρνο & Τζαζ Πιάνο - Ακορντεόν
Δεξιοτέχνης του πιάνου και του ακορντεόν, αυτοσχεδιαστής στη τζαζ, ο έλληνας Keith Jarett, συνθέτης και ενορχηστρωτής o Γιώργος Ψυχογιός διδάσκει τζαζ πιάνο και ακορντεόν καθώς και κλασικό πιάνο.
Image
Καταξιωμένος σολίστ με σπουδές στην Γερμανία, διδάσκει κλασικό πιάνο και φωνητική με την συνοδεία πιάνου (εκμάθηση μουσικής, βασικές αρχές θεωρίας της μουσικής, ακουστικές ασκήσεις και μαθήματα φωνητικής με την συνοδεία πιάνου).
Image
Μονωδός, Τενόρος
Ο Γιάννης Χριστόπουλος διακεκριμένος μονωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διδάσκει κλασικό τραγούδι.
Image
Κλασικό Σαξόφωνο
Μαθήματα σαξοφώνου από τον πολυβραβευμένο σαξοφωνίστα Θεόδωρο Κερκέζο που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως «ένας από τους σημαντικότερους σολίστ των ημερών μας» από το Gramophone για τον τελευταίο δίσκο του με την Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου υπό τον Yuri Simonov.