Παναγιώτης Βλαχάκης

Μπουζούκι - Μπαγλαμάς - Τζουράς

Ο Παναγιώτης Βλαχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του ΠΑ.ΠΕΙ. Είναι ένας πολύ αξιόλογος σολίστ του μπουζουκιού με αμέτρητες εμφανίσεις σε “live” και σε νυχτερινά κέντρα. Εκτός από τις σπουδές του στη Λαϊκή Μουσική, έχει μελετήσει και Αρμονία, Αντίστιξη και Φούγκα, έχοντας αποκτήσει τα αντίστοιχα πτυχία. Από το 2017 διδάσκει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και στο ΩΔΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Ενεργός δεξιοτέχνης μουσικός-εκτελεστής μπουζουκιού με γνωστούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες (Μπάμπης Τσέρτος, Σταμάτης Γονίδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μαριώ, Λευτέρης Πανταζής, Χρήστος Μενιδιάτης, Χρήστος Χολίδης κ.α.) ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται ως καθηγητής μπουζουκιού.

Ως δεξιοτέχνης – σολίστ στο μπουζούκι έχει συμμετάσχει σε πολλές περιοδείες και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε ηχογραφήσεις παραγωγής μουσικών δίσκων.

Ενδεικτικά:

  • Περιοδεία στην Ισπανία για πρόγραμμα της “Comission” (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) με αφιέρωμα σε Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς (έτος 2014).
  • Περιοδεία συναυλιών σε Ελλάδα και Γερμανία με Σταμάτη Γονίδη  (2013).
  • Μουσικό Κέντρο «Όπερα» Ιεράς Οδού με Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη και Λευτέρη Πανταζή (έτος 2008).
  • Μουσικό Κέντρο «Enigma» Χαϊδαρίου, με Πέτρο Ίμβριο και Άντζελα Δημητρίου (έτος 2012).
  • Συναυλίες με Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μπάμπη Τσέρτο, Μαριώ.