Μαθήματα Σαξόφωνου

Αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών από την Ελλάδα & το εξωτερικό

Το σαξόφωνο έχει τεράστιες ερμηνευτικές δυνατότητες και ο μαθητής έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με διάφορα μουσικά στυλ. Μαθαίνει την τέχνη του αυτοσχεδιασμού που του επιτρέπει να εκφράζει τις ιδέες του και αναπτύσσει τις ακουστικές του ικανοτήτες (μελωδικό και αρμονικό ear training) αποκτώντας το δικό του προσωπικό ύφος.

Το μάθημα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή στάση, αναπνοή, παραγωγή τόνου, ακουστική εξάσκηση και ακρίβεια, ρυθμό, φραζάρισμα, διάβασμα παρτιτούρας, ρεπερτόριο.

Για όσους ενδιαφέρονται για τίτλους σπουδών, ακολουθείται το πρόγραμμα που ορίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και με την ολοκλήρωσή του χορηγείται το σχετικό πτυχίο ή δίπλωμα, αναγνωρισμένο από το κράτος.

Οι μαθητές μας μπορούν παράλληλα να αποκτήσουν πτυχία από την Αγγλία δίνοντας εξετάσεις σε Άγγλους εξεταστές από το Trinity College of London.

Η χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας αποτελεί προτεραιότητα μας και ο κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται με σεβασμό με σκοπό να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου σπουδές δίνοντας σας τα εφόδια για μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Το ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ διαθέτει μια ομάδα επίλεκτων καθηγητών η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές και παρέχοντας τα εφόδια για μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Διδάσκονται:
 Τεχνική οργάνου
 Όλα τα στυλ
 Aυτοσχεδιασμός
 Ανάγνωση παρτιτούρας

Γενικές Πληροφορίες:
 Ατομικό μάθημα
 Για αρχάριους και προχωρημένους
 Για όλες τις ηλικίες
 Για ερασιτέχνες και επαγγελματίες
 Συμμετοχή σε μαθητικές συναυλίες
 Εγγραφές γίνονται από τον Σεπτέμβριο και καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους