Μαθήματα Βιολoντσέλου

Αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών από την Ελλάδα & το εξωτερικό

Εκφραστικό μουσικό όργανο, με μεγάλη δεξιοτεχνία και ρεπερτόριο, κερδίζει συνεχώς έδαφος στη μουσική προτίμηση ακροατών, αφού εκτός της Κλασικής  μπορεί να παίξει με ευκολία όλα, σχεδόν, τα είδη μουσικής.  Από  ελαφρά μουσική μέχρι ethnic, jazz, rock και παραδοσιακή.

Ο μαθητής θα μάθει από την αρχή να τοποθετεί σωστά τα χέρια του στο όργανο και θα αποκτήσει τη σωστή αντίληψη της κινησιολογίας του παιξίματος. Έτσι  θα χτιστούν ισχυρά θεμέλια στο παίξιμό του τα οποία θα του επιτρέψουν να έχει ταχύτατη εξέλιξη ως τσελίστας.

Η δεξιοτεχνία, ο ωραίος ήχος, διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου, με τη σωστή διδασκαλία και την εξάσκηση-μελέτη στο σπίτι.

Όταν οι μαθητές ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών του οργάνου (όργανο και θεωρητικά) μπορούν να αποκτήσουν τίτλο σπουδών αναγνωρισμένο από το κράτος ΠΤΥΧΙΟ-ΔΙΠΛΩΜΑ. Το ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΦΕΚ: 4092/Β/07.09.2021)

Οι μαθητές μας μπορούν παράλληλα να αποκτήσουν πτυχία από την Αγγλία δίνοντας εξετάσεις σε Άγγλους εξεταστές από το Trinity College of London.

Τα μαθήματα είναι ατομικά και γίνονται σε καλαίσθητες αίθουσες διδασκαλίας, άριστα εξοπλισμένες.

Το ΕΥΠΑΛΙΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ διαθέτει μια ομάδα επίλεκτων καθηγητών η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές και παρέχοντας τα εφόδια για μια λαμπρή σταδιοδρομία.